Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Ünitesi, 6 Şubat’ta meydana gelen ve ülkemizin 11 ilini büyük ölçüde etkileyen depremlerin ardından başlatılan ayni yardım kampanyasına ara vermeden devam ediyor.
Dayanışmanın sürekliliğini hedefleyen ünite, her hafta belirlenen temalarda gelen ayni yardımları Ankara’daki deprem deneyimi olan ailelere ulaştırıyor. Geçtiğimiz bir ay boyunca birçok hastaneye ve yurtlara farklı başlıklarda ayni yardım ileten Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Ünitesinin son çağrısı ise Gölbaşı’nda kampüs komşusu deprem deneyimi olan kadınlar idi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, deprem bölgesinden gelen ve Gölbaşı KYK yurdunda konaklayan kadınlarımıza, hem psikolojik hem de sosyal destek sağlamak amacıyla götürdükleri hediyeleri bizzat kendi elleriyle teslim eden komisyon üyeleri, kadınlarımızla dertleşti. Duygusal anlar yaşatan bu ziyaret, deprem deneyimi olan kadınlarımızın yüzlerine tebessüm bıraktı.
Ünite Koordinatörü Öğr. Gör. Merve Korkmaz, destek veren tüm YDYO mensuplarına teşekkürlerini iletirken, dayanışmanın sürekliliği için büyük çaba içerisinde olduklarını belirtti.
Lüksemburg Temsilciler Meclisi Başkanı Claude Wiseler, Üniversitemizde Konferans Verdi
Eczacılık Fakültesinde Yeni Akademik Yıl, Beyaz Önlük Giyme Heyecanıyla Başladı
Gazi Üniversitesi, IECON 2026'da Güçlü Temsili ve Uluslararası İş Birlikleriyle Öne Çıktı
AtölyeDüşleDüşün “100 Küp 100 Hatırlama” Sergisi Düzenlendi
“Yapay Zekânın Doğru ve Etkin Kullanımı” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi
İdari Personel Voleybol Takımımız, Maliye Bakanlığını 2-0 Yendi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.