Üniversitemiz 37 Kişiden Oluşan İkinci Sağlık Ekibini Deprem Bölgesine Gönderdi
8 Şubat 2023 | 13:32

Yaşanan deprem felaketinde tüm imkânlarını seferber eden Üniversitemiz deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor.

Üniversitemiz, Gazi hastanesi bünyesinde çalışan 34 kişilik cerrahi ekibin ardından dün gönüllü olarak giden ikinci sağlık ekibini de deprem bölgesine gönderdi.

Doktor, hemşire, paramedikanestezi teknikerleri ve hastabakıcılardan oluşan 37 kişilik sağlık ekibi sağlık malzemeleri ve ilaçlarla yola çıktı. Sağlık ekibimiz; ilaç, tıbbi sarf, ısıtıcı gibi malzemelerin yanı sıra gıda yardımlarını da deprem bölgesinde yardım bekleyen vatandaşlarımıza ulaştıracak.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat, Genel Sekreterimiz Ragıp Akyürek, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ve Gazi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Bostancı deprem bölgesine gidecek olan sağlık ekibimizi uğurlayarak, hayırlı yolculuklar diledi.

Üniversitemiz 37 Kişiden Oluşan İkinci Sağlık Ekibini Deprem Bölgesine Gönderdi-1