Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlık Arşivi Açıldı
31 Ocak 2023 | 10:54

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Ülkemizin geleceğine yön verecek öğretmenleri yetiştirmek üzere 1926 yılında kurulan Gazi Eğitim Fakültesi, geçmişinden aldığı gücü geleceğe aktarmak için “Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlık Arşivi”nin açılışını gerçekleştirdi.

Kapalı Otoparkta gerçekleştirilen açılış programına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Dairesi Başkanı Mehmet Ali Özkan, Yapı İşleri Dairesi Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan ve konuklar katıldı.

Açılışta kısa bir değerlendirme yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesinin Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olduğunu söyledi. Açılan arşivin çok önemli olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, arşivin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmasından ardından “Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlık Arşivi”nin kurdelesini kesildi. Program arşivin gezilmesinin ardından sona erdi.

-1 -1 -1