Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Katırcıoğlu ve öğrencileri Bilge Başak Fidan, Ayşenur Zeynep Kaya tarafından geliştirilen ve Gazi Üniversitesi adına 2019/22379 başvuru numaralı “Siyah Sarımsaklı Pastil Üretimi” patent başvurusu yapıldı. Söz konusu patent başvurusu şirket ortakları Prof. Dr. Hikmet Katırcıoğlu ve Burak Gürkan olan Gazi TEKNOPARK A.Ş.’den Microfert Biyoteknoloji Arge Yazılım Tic. Ltd. Şti.’ye Üniversitemiz tarafından lisanslandı.
Ayrıca, Gazi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.'nin ticarileşme sürecinde destek olacağı TÜBİTAK 1702 Patent Lisans başvurumuz yapıldı.
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Katırcıoğlu ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Emekli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ömer Uluoğlu’nu Ebediyete Uğurladık
“Azerbaycan Edebiyatının Zirvesi: Anar” Paneli Gerçekleştirildi
Erasmus Days Şenliği Gerçekleştirildi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ı Ziyaret Etti
Prof. Dr. Zeynep Şafak Teksin’e YÖK Üstün Başarı En İyi Doktora Tezi Ödülü
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.