Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü ev sahipliğinde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Ar-Ge Kurum Koordinatörümüz Prof. Dr. Gonca Çakmak, Proje Koordinasyon Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay ve Üniversitemizde yürütülen TÜBİTAK ARDEB ve TEYDEB projeleri yürütücü öğretim elemanlarımızın katılımı ile bu projelerin araştırma üniversitesi göstergelerindeki katkısı ve önemi ile araştırma süreçlerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.
İlgili süreçler hakkında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın açılış konuşmasının ardından, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Gonca Çakmak, güncel Araştırma Üniversitesi Göstergeleri, Araştırma Üniversitesi 2021 Performans Sıralamalarında Üniversitemizin A3 Kategorisinden A2 Kategorisine yükselmesi ve Performans İzleme Kriterlerinde Araştırma Kapasitesi, Araştırma Kalitesi ve Etkileşim ve İşbirliği boyutları hakkında bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. TÜBİTAK Proje yürütücüsü araştırmacılarla, özellikle ‘araştırmacı öğrenci’ kavramı, sayılarının artırılması, ilgilerinin sağlanması ve bu süreçlerin Araştırma Üniversitesi performansı için önemi belirtildi.
Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay, araştırmacı öğrencilerin araştırma ekosistemlerine ilk adımlarını atarak araştırma süreçlerine ilişkin bilgi, görgü ve deneyimlerini artırmakta büyük önem taşıyan TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırma Burs Programı hakkında bilgilendirilme yaptığı sunumun ardından, öğretim elemanlarımızın bu konuda görüş ve önerileri bildirmesi sonrasında toplantı sonlandı.
Gazi Üniversitesi Üniversite-Sanayi İş Birliği Geliştirme Toplantısı Gerçekleşti
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Ölümünün 87. Yıl Dönümünde Andık
Öfke Kontrolü Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi
Öğrenci Toplulukları Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Üniversitemiz ile ASFAT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.