ABAD Üniversitemiz Gölbaşı Yerleşkesinde Ağaç Dikme Etkinliği Gerçekleştirdi
19 Ekim 2022 | 15:55

Anadolu Bilgelerini Araştırma Derneği (ABAD) Üniversitemiz Gölbaşı Yerleşkesinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Gelişli, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Akın Güngör, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Tekedere, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr Üyesi Alper Ertem, Sağlık Hizmetleri MYO Bölüm Başkanları Prof. Dr. Meltem Uzunhisarcıklı, Prof. Dr. Birsen Kaplan, Doç. Dr. Ebru Doğan Güner, Anadolu Bilgelerini Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Figen Tan, Yapı İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan, Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreteri Önder Çağrı Çeçen, ABAD Ankara Üyesi Sonsel İpekoğlu, öğretim elemanları, idari personeller ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemizin ağaçlandırma kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte çeşitli türlerde 350 adet ağaç dikildi. Etkinlik çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

-1 -1 -1