Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından e-İnsan Tanıtım Programı düzenlendi. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız da katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “e-İnsan Programı”nda bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “e-İnsan Programı”nda yaptığı konuşmada, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu benimsediklerini söyledi.
İktisadi kalkınmanın bir ayağının fiziki altyapı ile hizmet unsurları diğer ayağının ise yetişmiş insan kaynağı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu iki unsur bir araya gelmedikçe kalkınmanın gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin kalkınmasını sadece yol, köprü, baraj, tünel ya da binalarda aramanın eksik bir yaklaşım olduğunu söyleyerek “Asıl büyük kalkınma atılımını; eğitimiyle-öğretimiyle, sağlığıyla, sporuyla, sosyal destekleriyle ve diğer tüm unsurlarıyla insan kaynağımızı geliştirmede gösterdik” dedi.
20 yılda Türkiye’ye kazandırdıkları ve asırlık kayıpları telafi ettiğine inandıkları her eser ve hizmetin bu eksikleri giderme amacı taşıdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamdolsun bugün, 81 vilayetimizdeki 85 milyon vatandaşımızın her biri, eğitim-öğretimden sağlığa, ulaşımdan spora tüm alanlarda belirli bir standardın üzerinde hayat kalitesine sahiptir” ifadesini kullandı.
Üniversitemiz, “THE Asya Sıralamaları”nda Türkiye ve Dünyadaki Konumunu Güçlendiriyor
105. Yaşında Gazi Meclisimiz ve Millî Egemenlik
Gazi Kolejinde 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Umman Ankara Büyükelçisi Saif Rashid Saif Al Jahwari, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ı Ziyaret Etti
Üniversitemizde KİDR Alt Ölçüt Raporu Çalıştayı Gerçekleştirildi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.