Üniversitemizde “Proje Yazma Eğitimi ve Proje Çeşitleri” Adlı Etkinlik Gerçekleştirildi
18 Ekim 2022 | 14:18

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen “Sağlık Bilimleri Enstitüsü Konferansları: Proje Yazma Eğitimi ve Proje Çeşitleri” adlı etkinlik geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Çevrim içi olarak yapılan programın moderatörlüğünü Enstitü Müdürü Prof. Dr. A Gülçin Sağdıçoğlu Celep yaparken, etkinlikte konuşmacı olarak Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. A Gülçin Sağdıçoğlu Celep, konuşmasının başında Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay hakkında bilgi verdi. Etkinliğin önemine işaret eden Prof. Dr. A Gülçin Sağdıçoğlu Celep, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından sunumunu gerçekleştiren Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay, proje yazmada dikkat edilecek hususlara değindi. Proje çeşitlerinin önemlerinden bahseden Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay, “Proje Yazma Eğitimi ve Proje Çeşitleri” adlı sunumunda konunun ayrıntılarına dikkat çekti.

Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

-1 -1 -1
background image