Eczacılık Fakültesi ile “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-14” Gerçekleştirildi
26 Eylül 2022 | 15:45

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında düzenlenen “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantıları”nın on dördüncüsü Eczacılık Fakültesi ile gerçekleştirildi.

Çevrim içi olarak düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, fakülte yönetimi ve öğretim elemanları katıldı. Prof. Dr. Musa Yıldız’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Eczacılık Fakültesinin 2022 yılı hedefleri ve ilk 9 aylık süreçte tamamlanan hedefler ile fakültenin son bir yılda yapmış olduğu çalışmalar ele alındı.

Prof. Dr. Musa Yıldız açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Önümüzde zorlu bir sürecimiz var. YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı çerçevesinde yoğun bir çalışma içerisine girdik. 31 Ekim-04 Kasım 2022 tarihleri arasında YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında dış değerlendirme takımı üniversitemizi ziyaret edecek. Bu nedenle akademik ve idari birim yöneticilerimiz ile araştırma ve uygulama merkez müdürlerimizle toplantılarımızı gerçekleştirdik. Arzu ediyoruz ki birim yöneticilerimiz, Kurumsal Akreditasyon Programındaki çalışmayı akademik ve idari personelimiz ile bütün öğrencilerimize duyursunlar, üniversite olarak topyekûn bir akademik seferberlik ilan edelim. Bu süreci başarıyla geçeceğimize ve güçlü akademik kadromuzla tam akreditasyon alacağımıza inanıyorum. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu toplantının tertip edilmesinde Sayın Dekanımıza ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ise hazırlamış olduğu sunumuyla, Gazi Üniversitesinin misyon ve vizyonundan hareketle 2022 yılı başından bu yana bir araştırma üniversitesi olarak neler yapıldığına değindi. Üniversitemizin araştırma üniversiteleri içerisindeki mevcut konumunun 23. sıradan 8. sıraya ilerlemesine yönelik çalışmalar, 2022 yılı hedefleri ve bu hedeflere yönelik yürütülen faaliyetler üzerinde duran Prof. Dr. Bayındır, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı ve başarılı olmasını diledi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan sunumunda; fakülte olarak 2022 yılının ilk 9 ayında gerçekleştirmiş oldukları hedeflere ve faaliyetlere yer verdi. Prof. Dr. Orhan; fakültenin mevcut personel ve öğrenci sayısı, projeler, iş birlikleri, bölüm/program akreditasyon başvuru sayıları, uluslararası akademik iş birliği protokol sayıları, TÜBİTAK projeleri, yayınlar ve makaleler konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Eczacılık Fakültesi ile “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-14” Gerçekleştirildi-1 Eczacılık Fakültesi ile “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-14” Gerçekleştirildi-1 Eczacılık Fakültesi ile “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-14” Gerçekleştirildi-1 Eczacılık Fakültesi ile “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-14” Gerçekleştirildi-1 Eczacılık Fakültesi ile “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-14” Gerçekleştirildi-1
background image