Gazi Üniversitesi Akademik Paydaş Olarak TEKNOFEST Karadeniz’de Yerini Aldı
30 Ağustos 2022 | 17:29

Üniversitemiz, ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmek için yola çıkan ve teknoloji geliştiren bir topluma dönüşmesini temel hedefi olarak benimseyen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) akademik paydaşı olarak bu yıl Samsun Çarşamba Havalanı’nda gerçekleşen TEKNOFEST Karadeniz’de başta rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız olmak üzere, akademik personeli, öğrencileri ve mezunları ile yerini aldı.

Akıllı Sistemler ve Ulaşım, Çevre, Enerji ve Tarım Teknolojileri, Otonom Teknolojileri, Sağlık Teknolojileri ve İyi Yaşam, Tasarım ve Eğitim, Uzay ve Havacılık, Yazılım ve Simülasyon Sistemleri ile Teknoloji Yarışmaları başlıkları altında TEKNOFEST Karadeniz’de gerçekleşecek yarışmalara Üniversitemiz 34 Takım ile katıldı.

30 Ağustos’ta başlayan ve 4 Eylül’e kadar devam edecek TEKNOFEST Karadeniz’in bu yıl Büyük Taarruz’un 100. Yıl dönümüne denk gelmesi gururumuzu katlamaktadır.

TEKNOFEST Karadeniz’e katılan takımlarımıza başarılar diliyor ve alanda açılan Üniversitemizin standına Sizleride Bekliyoruz !

1-1 1-1 1-1 1-1 1-1
background image