Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı’yı Ziyaret Etti
18 Ağustos 2022 | 13:29

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Başkanı Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu da eşlik etti. Ziyarette, iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği olanakları ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Enerjii ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı adına dikilmiş fidan sertifikasını takdim etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ise nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Musa Yıldız'a teşekkür etti.