Azerbaycan Devlet Tıp Üniversitesinden Gelen Misafir Öğrencilere Sertifika Töreni Gerçekleştirdi
16 Ağustos 2022 | 16:00

Ülkemizin en köklü Üniversitelerinden birisi olan Gazi Üniversitesi, kuruluşunun 96. yılını büyük bir gurur ile kutlarken geçmişinden aldığı büyük gücü Türk dünyasına aktarmayı sürdürüyor. Bu anlamda bünyesinde birçok yabancı öğrenciye eğitim veren Üniversitemiz, Azerbaycan Devlet Tıp Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden gelen misafir gözlemci öğrencilere, eğitimlerinin sonucunda sertifika töreni gerçekleştirdi.

Eczacılık Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Orkun Alp, Doç. Dr. Emre Durmaz ve öğrenciler katıldı.

Sertifika töreni öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, bu tür akademik faaliyetlere büyük önem verdiklerini söyledi. Türk dünyası ile her daim dayanışma içinde olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, misafir öğrencilere destek veren Eczacılık Fakültesi yönetimine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ın konuşmasının ardından misafir öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Tören, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1
background image