“İletişim Becerileri” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Başladı
15 Ağustos 2022 | 16:41

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İletişim Becerileri” konulu hizmet içi eğitim programı başladı. Üniversitemiz hastanesinde çalışan sekreterlere yönelik gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programının eğitmenliğini Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Aydın Kayaer yaptı.

Gazi Eğitim Fakültesi F Bolak Konferans Salonu’nda yapılan eğitimlerin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız yaptı. Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğünün akademik ve idari personele yönelik eğitimler düzenlemeye devam ettiğini söyleyen Prof. Dr. Musa Yıldız, daha etkili hizmet sunulabilmesi bakımından etkili iletişimin önemine dikkat çekti.

Eğitimde Aydın Kayaer, hasta-hasta yakını ile ilişkiler ve nasıl davranılması gerektiği üzerinde durarak, üniversitemizin iyi temsil edilmesi gerektiğini ifade etti. Eğitim programında, “Etkili İletişim ve Beden Dili”, “Diksiyon ve Hitabet”, “Etkili ve Güzel Konuşma”, “Protokol Kuralları”, “Renklerin İnsanlar Üzerindeki Etkileri”, “İmaj Yönetimi ve Dijital İtibar”, “İkna Yöntemi ve Motivasyon”, “Kurum Kültürü Aidiyeti ve Nezaket Kuralları”, “Zamanı Doğru Kullanma ve Doğru Karar Verme” ile “Amir-Memur-Ast-Üst İlişkisi ve Beşeri İlişkiler” konuları üzerinde durulacak.

Eğitimler 1 Eylül’e kadar devam edecek.

 

-1 -1 -1 -1
background image