TEKNOFEST Çalışma Ofisi Açılış Töreni Gerçekleştirildi
7 Temmuz 2022 | 14:04

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Taşkent Binasında kurulan TEKNOFEST Çalışma Ofisinin açılış töreni gerçekleştirildi.  Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, TEKNOFEST'den sorumlu Sosyal İşler Kurum Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Erdem Çiftçi, dekanlar, müdürler, daire başkanları, öğrenci toplulukları ve TEKNOFEST yarışmalarına başvuru yapan öğrencilerimiz katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Geçen yıl yapılan TEKNOFEST 2021’e en çok öğrenci gönderen ikinci üniversiteydik. Bu yıl Samsun’da yapılacak olan TEKNOFEST 2022’ye en az 1000 öğrenci ile katılmayı istiyorduk. Bugün itibariyle yaklaşık 24 bin öğrencimizin başvurusu var. Öğrencilerimizin bu istek ve arzusu bizi çok mutlu etti. Samsun’da yapılacak olan bu önemli etkinliğe büyük bir ekiple katılacağız” dedi.  

Açılış konuşmasının ardından TEKNOFEST Çalışma Ofisinin kurdelesi Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve katılımcılar tarafından birlikte kesildi. Tören, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yarışmaya katılan öğrencilerle sohbeti ve yarışmacılarımızın dilek ve temennileri sonrası son buldu.

-1 -1 -1 2-1
background image