Üniversitemiz QS “Veri Etkileşimi” ödülü aldı
25 Haziran 2022 | 11:19

Üniversitemiz, New York’ta 08-10 Haziran 2022 tarihlerinde, Quacquarelli Symonds (QS) Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu tarafından düzenlenen “EduData Summit” etkinliği kapsamında QS “Veri Etkileşimi” (QS Recognition of Data Engagement) sertifikası ile ödüllendirildi.

Etkili veri sağlama süreçlerinin göz önünde bulundurulduğu ödülde Üniversitemizin QS 2023 Dünya Sıralamaları performansı dikkate alındı. Ödül törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Uluslararası Derecelendirme Sorumlularımız Arş. Gör. Dr. Fatıma Nur Fişne ve Öğr. Gör. Sercan Sezer çevrim içi olarak katıldı.

Düzenlenen etkinlikte, uluslararası derecelendirme ve yükseköğretim ile ilgili sunumlara ve panellere de yer verildi.