Gazi Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliğiyle “Lisans Öğrencileri için Proje Yazma Eğitimi” konulu eğitim gerçekleştirildi.
Prof. Dr. Enver Hasanoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Merkez Müdürü Prof. Dr. Salih Şahin, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Okur, Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay ve öğrenciler katıldı.
Merkez Müdürü Prof. Dr. Salih Şahin ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay tarafından gerçekleştirilen sunumlarda, katılımcılara proje hazırlama süreçleri, proje türleri ve TÜBİTAK lisans projeleri başvuruları örnek proje üzerinden değerlendirildi. Lisans düzeyinde bir araştırma projesinde yer almanın öneminin vurgulandığı toplantıda, TÜBİTAK 2209-A projelerinde başarılı olan öğrencilere teşekkür belgelerini Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Okur verdi. Prof. Dr. Salih Şahin ise öğrencilere Merkez adına hediyeler verdi.
Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Gazi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
“Gazi’ye Saygı Gravürü” Sergisinin Açılışı Gerçekleşti
Üniversitemiz Güvenlik Görevlilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi
Mimarlık Bölümü AtölyeDüşleDüşün 2025-2026 Güz Dönemi Çalışmalarına 15 Ödül
Öğrenci Kalite Komisyonu Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.