Üniversitemiz ile Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Azerbaycan Mingeçevir Devlet Üniversitesi Arasında Yapılan İş Birliği Protokolü Kapsamında Üniversitemizde bulunan Misafir Öğretim Elemanları ile Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
3 Haziran 2022 | 08:07

Üniversitemiz ile Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Mingeçevir Devlet Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolleri kapsamında Azerbaycan Teknik Üniversitesinden ilk grup öğretim elemanları 28/02/2022 – 01/05/2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde uygun Ana Bilim Dallarında araştırma, geliştirme ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdi. Protokol kapsamında Üniversitemizde bulunan ikinci grup Azerbaycan Teknik Üniversitesi öğretim elemanları ve Mingeçevir Devlet Üniversitesi öğretim elemanları hâlihazırda faaliyetlerine devam etmektedir.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Mingeçevir Devlet Üniversitesinden gelen öğretim elemanları ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Üniversitemiz Akademik ve İdari Birim Yöneticileri, Ana Bilim Dalı Başkanları eşlik etti. 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tek millet iki devlet vurgusu yaparak, can Azerbaycan ile işbirliklerinin artarak devam edeceğini belirtti. 

Çeşitli çalışmalar için Üniversitemizde bulunan Azerbaycan Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Koruma Bakan Yardımcısı Sayın Camaladdin Guliyev ve beraberindeki heyet de toplantıya katıldı.

1-1 1-1 1-1 1-1
background image