Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi ve (ATAUM) ile Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Ortaokulu Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen "Atatürk ve Gençlik" konulu konferans, 17 Mayıs 2022 tarihinde Kahramankazan Fatih Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Konuşmacı olarak Öğr. Gör. Dr. Ferhat Eroğlu'nun yer aldığı etkinliğe Üniversitemizi temsilen Merkez Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Çakmak ve Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, paydaş kurumlar adına ise Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Davud Zengin, Fatih Ortaokul Müdürü Tarık Sezer, Fatih Ortaokul Müdür Yardımcısı Ayşe Uçak, Fatih Ortaokul Müdür Yardımcısı Emrah Demir, öğretmenler ve Kahramankazan Fatih Ortaokulu öğrencileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Fatih Ortaokulu Müdürü Tarık Sezer ile Üniversitemiz ATAUM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Çakmak’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Açılış konuşmalarının ardından ATAUM Öğr. Gör. Dr. Ferhat Eroğlu, "Atatürk ve Gençlik" adlı sunumunu yaptı. Fatih Eroğlu sunumunda, Osmanlı Devleti’nin son döneminden Cumhuriyetin ilk yıllarına gençlik ve sağlıklı gençlik temasını önceleyen bilgilendirici bir konuşma gerçekleştirdi.
Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Azerbaycan Büyükelçiliği Müsteşarı Dr. Fuzuli Mecidli, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ı Ziyaret Etti
Gazi Üniversitesi URAP 2025-2026 Sıralamasında Türkiye’nin En İyi 7. Üniversitesi
Eczacılık Fakültesi Akademik Yıl Açılış Töreni Yapıldı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonundan Üniversitemize 4 Dalda Ödül
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.