Fen Fakültesi Bilim Söyleşileri devam devam ediyor. Bilim Söyleşileri kapsamında son olarak “Bilmek İsteği, Tahmin ve Öngörü” konulu program gerçekleştirildi. Fen Fakültesi İstatistik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Filiz Kardiyen’in moderatörlüğünü yaptığı programa konuşmacı olarak Dr. Öğr. Üyesi Celal Aydın katıldı.
Fen Fakültesi 75. Yıl Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Dr. Öğr. Üyesi Celal Aydın, insanların etraflarındaki şartlara kendilerini daha iyi hazırlama çabası içinde olduklarını ifade etti. İnsanların neyi bildiğinin farkında olmadığını da anlatan Dr. Öğr. Üyesi Celal Aydın, çevreye bakmak suretiyle model kurduğumuza değindi.
Program sonunda Fen Fakültesi İstatistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Bakır tarafından Dr. Öğr. Üyesi Celal Aydın ve Doç. Dr. Filiz Kardiyen’e teşekkür belgesi takdim edildi.
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.