Ankara Valiliği tarafından Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Üyesi olan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız da katıldı.
Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda alkol bağımlılığı, tütün bağımlılığı, uyuşturucu bağımlılığı ve davranışsal bağımlılık konuları ele alındı. Toplantı, Ankara Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu adına Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu’nun sunumuyla başladı. Ankara Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’nın (2022) değerlendirme sunumunu ise Prof. Dr. Cengiz Şahin yaptı. Doç. Dr. Asiye Çiğdem Şimşek ise İlçe Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayları’nın (2022) değerlendirme sunumunu gerçekleştirdi.
Sunumların ardından alınacak kararlar değerlendirildi. Toplantı kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından sona erdi.
Gazi Üniversitesi Üniversite-Sanayi İş Birliği Geliştirme Toplantısı Gerçekleşti
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Ölümünün 87. Yıl Dönümünde Andık
Öfke Kontrolü Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi
Öğrenci Toplulukları Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Üniversitemiz ile ASFAT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.