Forumun açılış oturumuna Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa İlbaş ve TESPAM Başkanı Oğuzhan Akyener katıldı. Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Mustafa İlbaş ve Oğuzhan Akyener yaptıkları konuşmalarda hidrojen enerjisinin önemini vurgulayarak, böylesine güzel, anlamlı ve eğitici programlara sürekli yer verilmesi gerektiğini ifade ettiler.
Hibrit oturum olarak gerçekleştirilen etkinlik, üretim teknikleri, depolama ve iletim teknolojileri, kullanım teknikleri, finans ve ekonomi dâhil 6 oturum şeklinde başarıyla tamamlandı.
Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Taşkent Konferans Salonunda gerçekleştirilen Forum’a hidrojen alanında uzman 16 konuşmacının yanı sıra çok sayıda akademisyen, sektör çalışanı ve öğrenci aktif olarak katılım sağladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ı Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Üniversitemizi Ziyaret Etti
“Yıldızlar Ligi: Erasmus+ Merkezi Projeler” Etkinliği Gerçekleştirildi
“Ünilig Gazi Fest Türkiye Şampiyonaları” Gazi Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşiyor
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.