Üniversitemizde, “Erasmus+ Çevrim İçi Erasmus Sohbetleri”nin dördüncüsü düzenlendi. Öğr. Gör. Erdoğan Çatak’ın moderatörlük yaptığı etkinliğe konuşmacı olarak Üniversitemiz Otomotiv Mühendisliği 2019-2020 Erasmus+ Öğrencisi Şevval Candemir ve öğrenciler katıldı. Tüm katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan Öğr. Gör. Erdoğan Çatak, Şevval Candemir’den kendisini tanıtmasını ve Erasmus+ eğitimi dâhilinde gittiği Çekya’daki deneyimlerinden bahsetmesini istedi.
Otomotiv Mühendisliği son sınıf öğrencisi olduğunu belirterek sözlerine başlayan Şevval Candemir, Erasmus+ programına katılma fikrini bir arkadaşıyla birlikte planladıklarını aktardı. Programa katılmayı düşünen öğrencilere tecrübelerini aktaran Şevval Candemir, kendisine verdiği destek dolayısıyla Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne çok teşekkür etti.
Erasmus+ eğitiminin mezun olduktan sonra öğrencilere büyük avantajlar sağladığını dile getiren Öğr. Gör. Erdoğan Çatak ise verdiği bilgilerden dolayı Şevval Candemir’e ve katılımcılara teşekkür ederek sözlerine son verdi.
Program, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.
Gazi Üniversitesi Leiden 2025 Geleneksel Sıralamasında Türkiye’nin İlk 5 Üniversitesi Arasında
TRT Avaz Kazakistan Temsilciliği, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal İle Röportaj Yaptı
Tıp Fakültesinin 2025-2026 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti
“102. Yılında Cumhuriyet ve Düşündürdükleri” Adlı Program Düzenlendi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.