Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesinin düzenlemiş olduğu “Üniversitelerde Eğitim- Öğretim Mükemmeliyet Merkezleri” adlı konferans çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı konferansta Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Öğretim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan Kalaycı konuşmacı olarak yer aldı.
Konferansın açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız gerçekleştirdi. Prof. Dr. Musa Yıldız, bugüne kadar Üniversitemizde böyle bir merkezin kurulmasıyla ilgili hiçbir adım atılmadığına vurgu yaparak “Çok geç kalınmış bir faaliyet olduğunu düşünmekteyiz ve yakın zamanda gerekli adımları atacağız” dedi.
Prof. Dr. Nurdan Kalaycı ise sunumunda üniversitelerin eğitim-öğretim kalitesini arttırma aracı olarak, eğitim-öğretim mükemmeliyet merkezlerinin kuruluşu, uygulamaları ve kalite yansımalarından bahsetti. Prof. Dr. Kalaycı, merkezlerin amaçları, üniversite içinde yapılanmaları, faaliyetleri, personeli ve kalite süreçleri ile merkezler arasındaki dinamik ilişkileri hakkında bilgiler verdi.
Konferans, soru cevap kısmıyla sona erdi.
Gazi Üniversitesi Üniversite-Sanayi İş Birliği Geliştirme Toplantısı Gerçekleşti
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Ölümünün 87. Yıl Dönümünde Andık
Öfke Kontrolü Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi
Öğrenci Toplulukları Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Üniversitemiz ile ASFAT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.