Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün düzenlediği “Temel Doğa Fotoğrafçılığı ve Doğa Fotoğrafları” etkinliği çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Doğan Erhan Ersoy katılan isim oldu.
Arş. Gör. Ersoy, sunumuna geçmişten günümüze fotoğraf ve fotoğrafçılığın tarihini anlatarak başlarken tarihsel süreçte fotoğrafçılığın gelişim serüvenini anlattı. Ersoy ardından fotoğraf makineleri ile objektif çeşitleri, fotoğraf makinesi ve objektif seçimi ve kullanımında nelere dikkat edilmesi hakkında bilgilerini izleyenlerle paylaştı.
İyi bir fotoğrafın nasıl çekilmesine dair görüşlerini de paylaşıp izleyenlere tüyolar veren Arş. Gör. Ersoy son olarak temel doğa fotoğrafçılığı ile doğa fotoğrafları çekiminde dikkat edilmesi gereken temel hususları anlattı. Arş. Gör. Doğan Erhan Ersoy’un sununum ardından etkinlik soru-cevap kısmıyla sona erdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Akademik Birim Yöneticilerine 100. Yıl Zarfı ile Pulunu Takdim Etti
Lüksemburg Temsilciler Meclisi Başkanı Claude Wiseler, Üniversitemizde Konferans Verdi
Eczacılık Fakültesinde Yeni Akademik Yıl, Beyaz Önlük Giyme Heyecanıyla Başladı
Gazi Üniversitesi, IECON 2026'da Güçlü Temsili ve Uluslararası İş Birlikleriyle Öne Çıktı
AtölyeDüşleDüşün “100 Küp 100 Hatırlama” Sergisi Düzenlendi
“Yapay Zekanın Doğru ve Etkin Kullanımı” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.