Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız Fen Fakültesindeki Laboratuvarlara İsim Verme Törenine Katıldı
18 Mart 2021 | 15:52

Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanlığının kullanımda olan Elektron Mikroskobu Laboratuvarı ile Herbaryum çalışma alanlarının isimleri, düzenlenen tören ile değiştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Buluç, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kıyak, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Belma Aslım, Doç. Dr. Akif Özbay, bölüm başkanları  öğretim üyeleri ve öretim elemanları katıldı. Alınan karar gereği, Elektron Mikroskobu Laboratuvarına “Prof. Dr. Zekiye Suludere Elektron Mikroskop Merkezi”, Herbaryum çalışma alanına ise “Prof. Dr. Tuna Ekim Herbaryumu” isimleri verildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Emekli hocalarımızın isimlerinin onlar hayatta iken ilgili kurumlarda uygun görülen yerlere verilmesini önemsiyorum. Vefa duygusunun insanlar daha hayatta iken ortaya konulmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Hocalarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kıyak ise, verdiği destekten dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ederek, bölümler hakkında bilgiler verdi.