Tıp Fakültesinde Akademik Biniş Töreni Yapıldı
18 Mart 2021 | 15:56

Üniversitemiz Tıp Fakültesinde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında akademik biniş töreni düzenlendi. Törende doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan akademisyenler binişlerini giymenin mutluluğunu ve gururunu yaşadılar.

Tıp Fakültesi Dekanlık 6. Kat Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Alper Ceylan ve öğretim üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik açılış konuşmalarıyla devam etti.  Konuşmasına kadrosunu alan öğretim üyelerini kutlayarak başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, hekimler ile tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti. Araştırma üniversitesi olmanın sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Yıldız, üniversite olarak daha fazla çalışıp daha fazla üretmek zorunda olduklarına işaret etti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan da konuşmasında kadrosunu alan öğretim üyelerini tebrik etti. Tıp Fakültesi hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, fakültenin Türkiye’nin en iyi tıp fakültelerinden biri olduğunu söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından biniş törenine geçildi. Doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan akademisyenler binişlerini giymenin sevincini yaşadılar.

background image