Üniversitemizde “2035 Ankara-Kalecik Vizyonu Nazım Plan Öğrenci Çalışmaları Sergisi” Düzenlendi
5 Mart 2021 | 12:03

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, çevrim içi olarak  “2035 Ankara-Kalecik Vizyonu Nazım Plan Öğrenci Çalışmaları Sergisi”ni düzenledi.  Sergide, bölümün 2. sınıf öğrencilerinin güz döneminde “CRP 2004 Planning Studio” dersi kapsamında hazırladıkları Ankara’nın Kalecik ilçesinin 2035 yılını öngören çalışmalarına yer veriliyor. Öğrenciler “Kalecik Tarım Temelli Kent”, “Ekoturizm Kent”, “Yavaşkent”,  “Ekokent”, “Sporkent” ve “Kültür Sanat Kent” gibi farklı senaryolarda Kalecik ilçesiyle ilgili çalışmalarını sundular. Etkinliğe, bölüm öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.