Üniversitemizle EGO Spor Kulübü Arasında Protokol İmzalandı
3 Mart 2021 | 21:41

EGO Spor Kulübü Başkanı ve Gazi Üniversitesi mezunu olan Akın Hondoroğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Akın Hondoroğlu adına dikilmiş 3 adet fidan sertifikasını takdim etti ve nazik ziyaretlerinden dolayı Akın Hondoroğlu’na teşekkür etti.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Zorba’nın da yer aldığı ziyarette, Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi ile EGO Spor Kulübü arasında bir protokol de imzalandı. Törende imzalar, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile EGO Spor Kulübü Başkanı Akın Hondoroğlu tarafından atıldı.

Protokol kapsamında; Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi, EGO Spor Kulübüne bağlı sporcuların sporda yetenek taramasını ve atletik performans testlerini yapacak.  Merkez, sporculara spor sakatlıklarından korunma konusunda yardımcı olacak. Merkez ile Kulüp arasında bilimsel araştırmalara yönelik iş birliği de yapılacak. Ayrıca, antrenörlerin eğitimleriyle, proje temelli faaliyetler yürütülecek.

background image