Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yönetimiyle Bir Araya Geldi
17 Şubat 2021 | 10:48

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz daire başkanlıklarının yönetimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, kurum içi verimliliği ve iletişimi güçlendirmek amacıyla Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı ve Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğünün ardından Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Genel Sekreteri Hasan Kaleli, Genel Sekreter Yardımcıları Öğr. Gör. Ragıp Akyürek ve Raşit Yıldırım’ın yanı sıra Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkan Vekili Metin Uygur’la birlikte şube müdürleri katıldı. Toplantıda; Metin Uygur ve şube müdürleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının çalışmalarıyla ilgili olarak Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi.