Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor
18 Şubat 2021 | 18:18

Üniversitemizde Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğünce, idari personele yönelik hizmet içi eğitim programlar düzenlendi. Çevrim içi gerçekleştirilen eğitimler, 25 Ocak’ta “Resmî Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi” ile başladı. 6 grup halinde gerçekleştirilen bu eğitim 4 Şubat’a kadar devam etti. TÖMER Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Esra Hımhım’ın verdiği eğitim kapsamında 12 saat ders yapıldı.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Ayşegül Yetim’in verdiği “EBYS Elektronik Belge Yönetim Sistemi Eğitimi” ise 08-12 Şubat tarihleri arasında yapıldı. 5 grup halinde gerçekleştirilen eğitim kapsamında 15 saat ders yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 28 Ocak’ta “Resmî Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi” programına, 9 Şubat’ta ise “EBYS Elektronik Belge Yönetim Sistemi Eğitimi” programına katıldı.

Üniversitemiz Hastanesinde görev yapan personele yönelik de 3 Şubat’ta iki grup halinde “EBYS Elektronik Belge Yönetim Sistemi” eğitimi yapıldı. Ayşegül Yetim’in verdiği eğitim kapsamında 6 saat ders yapıldı.

Eğitimler sonunda bir anket çalışması yapılarak eğitimler değerlendirildi.

background image