Ankara’daki 11 Tıp Fakültesinin Dekanı Üniversitemiz Tıp Fakültesinde Bir Araya Geldi
15 Şubat 2021 | 20:04

Ankara’da bulunan 11 tıp fakültesinin dekanı, Üniversitemiz Tıp Fakültesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda; tıp eğitimi, akademik yükseltme süreçleri ve iş birliği olanakları üzerinde duruldu.

Oldukça başarılı ve verimli geçen toplantıya Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Özlem Güzel Tunçcan, Doç. Dr. İlyas Okur’un yanı sıra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Serdar Öztürk, Atılım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Gönüllü, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Haldun Müderrisoğlu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pergin Atilla, Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yıldırımkaya, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nejat Akar, Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri İçli, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reyhan Ersoy ve Yüksek İhtisas Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zuhal Aktuna katıldı.