Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’dan Yürüttüğü Projelerle Üniversitemize Katkı Sağlayan Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdimi
16 Şubat 2021 | 14:32

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 dönemi içerisinde yürüttükleri TÜBİTAK ve ERASMUS+ projeleriyle Üniversitemize en çok katkı sağlayan 20 öğretim üyesiyle bir araya geldi. Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldiği ilk andan itibaren projelere destek veren bir rektör olacağından ve TÜBİTAK, ERASMUS+ gibi projeler yapmanın öneminden bahsetti. Yönetim olarak bu konuyu çok önemsediklerini vurgulayan Prof. Dr. Yıldız, “Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var. Bizler yönetici olarak önünüzü açmaya hazırız. Bu üniversiteyi layık olduğu yere getirmek istiyoruz” dedi.

Toplantıya katılan öğretim üyeleri, proje yapan ekibin ilk defa bir araya getirildiğini söyleyerek Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 dönemi içerisinde yürüttüğü TÜBİTAK ve ERASMUS+ projeleriyle Üniversitemize katkı sağlayan Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysel Uğur, Fen Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Zeynel Seferoğlu, Prof. Dr. Yıldırım Aydoğdu, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Erden Banoğlu, Prof. Dr. Füsun Acartürk, Prof. Dr. Gökçen Eren, Prof. Dr. Mustafa Ark, Prof. Dr. Deniz Songül Doğruer, Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Esra Ömeroğlu, Prof. Dr. Necati Cemaloğlu, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. A. Gamze Yücel Işıldar, Prof. Dr. H. Güçlü Yavuzcan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Bülent Elbasan, Prof. Dr. M. Hamil Nazik, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Seyhan Fırat, Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Fındık, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Seçil Özkan, Prof. Dr. Çimen Karasu, Doç. Dr. Asiye Uğraş Dikmen ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Özçelik’e teşekkür belgesi takdim etti.

Prof. Dr. Musa Yıldız, toplantıya katılan öğretim üyelerine teşekkür belgesi ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi adlarına dikilmiş bir adet fidan sertifikası takdim etti.

 

 

background image