Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, YÖK Anadolu Projesi Tanıtım Toplantısına Katıldı
5 Şubat 2021 | 10:55

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen YÖK Anadolu Projesi Tanıtım Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Üyeleri, üniversite rektörleri ve konuklar katıldı.

YÖK Anadolu Projesi, 15 genç üniversite (2006 yılından sonra kurulan devlet üniversiteleri) ile 12 kıdemli üniversiteyi (2006 yılından önce kurulmuş ve belirlenen alanlarda insan gücü ve araştırma altyapısı bakımından gelişmiş üniversiteler) bir araya getirerek, genç üniversitelerin desteklenmesini amaçlıyor.