Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Daire Başkanlıkları Yönetimiyle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
3 Şubat 2021 | 20:48

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, verimliliği artırmak ve kurum içi iletişimi güçlendirmek amacıyla Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından sonra Personel Daire Başkanlığı yönetimiyle bir toplantı yaptı. Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Genel Sekreteri Hasan Kaleli ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ragıp Akyürek’in yanı sıra, Personel Daire Başkan Vekili Mehmet Ali Özkan, Şube Müdürleri Ayhan Kırbıyık, Emre Yıldırım ve Aydın Kayaer katıldı. Toplantıda; Mehmet Ali Özkan, Ayhan Kırbıyık, Emre Yıldırım ve Aydın Kayaer, Personel Daire Başkanlığının çalışmalarıyla ilgili olarak Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi.