T. C. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
13 Aralık 2020 | 20:41

T. C. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Necmettin Erkan, Musa Yıldız’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Gazi Üniversitesi ile T. C. Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü arasında yapılabilecek ortak iş birliği faaliyetleri değerlendirildi.

Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Necmettin Erkan adına dikilmiş 3 adet fidan sertifikasını kendisine hediye etti ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.