Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim’i Ziyaret Etti
20 Kasım 2020 | 19:22

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim’e iade-i  ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Azerbaycan'ın zaferi tebrik edildi. 7 Ekim 2020 tarihinde Üniversitemizde yapılan "Karabağ'ın Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu panelde Şuşa'da yapılması hedeflenen sempozyumun konusu değerlendirildi. Üniversitemiz ile Azerbaycan üniversiteleri arasındaki iş birliği imkânları ele alındı. Rektörümüze Üniversitemiz Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu da eşlik etti. Hazar İbrahim, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.