Rektörümüz Kızılcahamam’da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
17 Kasım 2020 | 10:51

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’a AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile Gazi Üniversitesi Vakfı Başkanı Muhittin Güney eşlik etti.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, belediye çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Belediye ziyaretinin ardından heyet, Gazi Üniversitesine Kızılcahamam Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide incelemelerde bulundu.

Rektörümüz, misafirperverliğinden dolayı Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.