Rektörümüz Uzaktan Eğitim Birim Koordinatörleri ile Bir Araya Geldi
30 Aralık 2020 | 11:38

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 04 Kasım’da Üniversitemiz uzaktan eğitim sürecinde birim koordinatörlüğü görevini yürüten öğretim elemanlarıyla bir araya geldi. Üniversitemiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Buluç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mutlu Tahsin Üstündağ, Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Togay Seçkin Birbudak’la birlikte fakülte, enstitü ve yüksekokul uzaktan eğitim birim koordinatörleri katıldı.

2020-2021 güz döneminde başarıyla yürütülen uzaktan eğitim faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, özverili çalışmalarından dolayı birim koordinatörlerini tebrik etti ve teşekkürlerini iletti. Uzaktan eğitim faaliyetlerinin ilerleyen günlerde de sorunsuz yürütülebilmesi için görüşlerin dile getirildiği toplantının sonunda Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mutlu Tahsin Üstündağ ve Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Togay Seçkin Birbudak’a plaket takdim etti.