Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Koleji’nde İncelemelerde Bulundu
9 Aralık 2020 | 12:03

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, 31 Ağustos tarihinde başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Koleji’nde incelemelerde bulundu. Rektörümüzü Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Abdullah Destebaşı karşılarken yeni eğitim öğretim yılı öncesinde kolejde yapılan çalışmalar, okulda pandemiye karşı alınan tedbirler hakkında Rektörümüze bilgiler verdi.

Rektörümüz, sınıflar, kütüphane ve ilk yardım odasında yapılan düzenlemeler hakkında incelemelerde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, okul yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.