Spor Camiasından, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’a Makamında Tebrik Ziyareti
28 Ağustos 2020 | 18:26

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen'den oluşan heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasından dolayı makamında ziyaret etti.

Heyet, Musa Yıldız’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ise, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın danışmanlığına atanan Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Erdal Zorba da hazır bulundu.