Kayseri Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'ı Makamında Ziyaret Etti
9 Aralık 2020 | 11:55

Kayseri Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'ı Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasından dolayı makamında ziyaret etti. Ziyarete eşi Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferda Öztürk, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar ve Ankara Üniversitesi Genel Sekreteri İlhan Hatipoğlu da eşlik etti. Prof. Dr. Adnan Öztürk , Musa Yıldız'ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ise nazik ziyaretinden dolayı Prof. Dr. Adnan Öztürk’e teşekkür etti.