Ahmet Yesevi Üniversitesinden İki Araştırma Görevlisi Doktora Diplomalarını Rektörümüzün Elinden Aldı
9 Aralık 2020 | 11:36
Ahmet Yesevi Üniversitesi Araştırma Görevlileri Shakhoza Sarzhanova ve Fakhriddin Sarzhanov Doktora Diplomalarını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ın elinden aldı. Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalındaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan Shakhoza Sarzhanova ve Fakhriddin Sarzhanov Dr. Unvanı almaya hak kazandı.

Türkiye’de çok kaliteli bir eğitim aldıklarını kaydeden çift, Gazi Üniversitesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydettiler. Başarılarından dolayı Shakhoza Sarzhanova ve Fakhriddin Sarzhanov’u tebrik eden Prof. Dr. Musa Yıldız, yeni eğitim dönemi için başarılar diledi.