Üniversitemiz TEKNOFEST’in Akademik Paydaşları Arasında Yerini Aldı
9 Mart 2022 | 16:49

Üniversitemiz, ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmek için yola çıkan ve teknoloji geliştiren bir topluma dönüşmesini temel hedefi olarak benimseyen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) akademik paydaşları arasında yerini aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Her yıl öğrencileri, akademik personeli ve mezunları ile yarışmalara önemli katkılar sağlayan Üniversitemizin, bu yıl akademik paydaş olarak da TEKNOFEST’e katkı sağlayacak olmasından memnuniyet duyuyorum. Tamamı geleceğin odak teknoloji alanlarında gerçekleştirilen yarışmalara azami destek sağlama konusunda büyük bir motivasyonla çalışıyoruz. Yarışmalara olan ilgiliyi ve katılımı arttırmak, yarışmalara katılacak öğrencilerimize her alanda katkı sağlayabilmek adına çeşitli destekler sunarak yoğun gayret gösteriyoruz” diye ifadelerde bulundu.

Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bu yıl akademik paydaş olmanın da önemli sorumluluklar getirmesi bilinciyle 30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havaalanı'nda gerçekleştirilecek yarışmalarda öğrencilerimiz, mezunlarımız ve akademik personelimizle yerimizi alacağız” dedi.

Üniversitemiz TEKNOFEST’in Akademik Paydaşları Arasında Yerini Aldı-1 Üniversitemiz TEKNOFEST’in Akademik Paydaşları Arasında Yerini Aldı-1
background image