11 Ocak 2022 | 17:17

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sübhan Namazov Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasındaki iş birliği imkânları ele alındı.

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sübhan Namazov, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a Azerbaycan’ın Şuşa şehriyle ilgili bir tablo hediye etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Sübhan Namazov adına dikilmiş üç adet fidan sertifikasını kendisine takdim ederek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sübhan Namazov Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti-1 Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sübhan Namazov Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti-1 -1