2021 Yılı Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Stratejik Ortaklıklar Projelerinde Prof. Dr. Hüseyin Güçlü Yavuzcan’dan Önemli Başarı
29 Aralık 2021 | 17:07

Türkiye Ulusal Ajansı, “2021 yılı Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Stratejik Ortaklıklar” faaliyeti kapsamında yaptığı ilgili çağrıya sunulan proje tekliflerinin değerlendirme sürecinin tamamlandığını açıkladı. Bu kapsamda Üniversitemiz adına proje başvurusunda bulunan Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Güçlü Yavuzcan tarafından sunulan ve Üniversitemizin koordinatör olduğu “European Interactıve Industrıal Desıgn Studıo” başlıklı proje, hibe desteği almaya hak kazandı. Projenin ortakları; Universidade da Beira Interior (Portekiz), Universidad de Alicante (İspanya), StoryTellme Unipessoal Lda (Portekiz), ISOB GmbH (Almanya)’dır.

Projenin amacı; sürdürülebilirliği daha da ileriye götürmek, Üniversitelerde öğrenciler için ortak bir kurs tasarım stüdyosu için anlaşma yapmaya ve muhtemelen ortak Üniversiteleri proje ömrünün ötesine taşıyacak bir tematik ağ kurmaya teşvik etmeye planlamak. Proje fikri, dijitalleşmeyi, sürdürülebilirliği ve çeşitliliği geliştirmek için karşılıklı çevrimiçi ve harmanlanmış endüstriyel tasarım stüdyosu üzerinde detaylandırılmıştır.

-1
background image