Üniversitemiz TUSAŞ Kazan Meslek Yüksekokulu, TEKNOFEST Teknoloji Yarışmalarına 5 Takım İle Katılacak
10 Mart 2021 | 13:48

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in dördüncüsü, 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilecek.

Binlerce gencin merakla beklediği ve ilgiyle takip ettiği TEKNOFEST Teknoloji Yarışmalarına geçen yıl Türkiye’nin 81 ilinden ve 84 farklı ülkeden 20 bin 197 takım ile yaklaşık 100 bin genç başvuruda bulundu. Bu yıl da nitelikli binlerce gencimiz hayallerini gerçekleştirmek için birbirinden farklı kategorilerde düzenlenen TEKNOFEST yarışmalarına katılabilecek. Her yıl bir öncekine göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları, bu sene 35 farklı kategoride düzenlenecek.

Üniversitemiz TUSAŞ Kazan Meslek Yüksekokulu, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay Ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilecek teknoloji yarışmalarına 2 farklı kategoriden 5 takım ile katılacak. Algan, Ekinoks ve Gökmergen takımlarımız Roket Yarışması, Arş ve Trouvaille takımlarımız Tarım Teknolojileri Yarışması kategorilerinde Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek için öğretim elemanı danışmanları ile beraber hazırlıklarına devam etmekte.

background image