Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Diş Hekimliği Fakültesindeki Açılışa Katıldı
19 Şubat 2021 | 10:41

Üniversitemizde açılışlar devam ediyor. Daha önce, yenilenen Merkez Kütüphane, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Birimi, Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniği ve bisiklet yolunun hizmete açıldığı Üniversitemizde, bugün de Diş Hekimliği Fakültesi Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda revize edilen tüm klinikleri ile Sterilizasyon Ünitesi Birimi ve Prof. Dr. Kemal Yamalık Toplantı Salonu'nun açılışı yapıldı.

 

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Alper Ceylan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Gazi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Arhan ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdal Irmak katıldı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, açılışta yaptığı konuşmaya, toplantı salonuna adı verilen Prof. Dr. Kemal Yamalık’a Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Prof. Dr. Musa Yıldız, yönetim olarak Üniversitemize emeği geçen akademisyenlerimizin adlarını önemli mekanlara vermek, hatta onlar hayattayken bu işi yaparak onları  onurlandırmak istediklerini, hayatta vefanın önemli olduğunu vurguladı.

 

Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitenin herhangi bir biriminde yapılacak bir yenilemede maddi destekten ziyade, uygulayıcı ekibin büyük önem taşıdığını vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız; Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda revize edilen tüm klinikler ile Sterilizasyon Ünitesi Birimi ve Prof. Dr. Kemal Yamalık Toplantı Salonu'nun yenilenmesindeki emeklerinden dolayı Dekan Prof. Dr. Kahraman Güngör, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür İlke Atasoy Ulusoy, Doç. Dr. Merve Çakırbay Tanış ve bölüm başkanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

background image