Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Koltuğunu Çocuk Rektöre Devretti
23 Nisan 2021 | 09:04

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu 23 Nisan geleneği olarak, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kreşi öğrencisi Lütfi Mete Lük’e devretti.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yılı çerçevesinde Gazi Üniversitesi Rektörlüğünde devir teslim töreni yapıldı. Rektörlük koltuğuna oturan Lütfi Mete Lük, ilk olarak sınıf arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 
Program sırasında Lütfi Mete Lük, çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti. Ayrıca bayramın ruhunu yaşatan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ediyorum’’ sözleriyle ziyaretine gelen Lütfi Mete Lük’e teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Lütfi Mete Lük’e çeşitli hediyeler verdi ve ziyaretin sonunda Rektörlük makamında hatıra fotoğrafı çekildi.

background image