Öğrencilerimiz Ünilig Atıcılık’ta Türkiye Şampiyonu Oldu
15-17 Mart 2024 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu "Ünilig Atıcılık” Türkiye Şampiyonasında, öğrencilerimizden Yiğit Yıldırım erkekler kategorisinde attığı 572 puanla Erkekler Türkiye Şampiyonu, Yasemin Beyza Yılmaz ise kadınlar kategorisinde attığı 566 puanla Türkiye üçüncüsü oldu.
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 1507-TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazanan Firma Temsilcilerine Plaket Takdim Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 1507-TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan firma temsilcilerine plaket takdim etti.
Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti.
Üniversitemizde “2023 Yılı Yükseköğretim Verileri Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi
Üniversitemiz ile Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Üniversitemiz ile Romanya Üniversitesi arasında “Eğitim-Öğretim, Akademik ve Kültürel İş Birliği” protokolü imzalandı.
“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümü" Adlı Konferans Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümü Konferansı” geniş bir katılım ile düzenlendi.
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Kurt, Düzenlenen Merasimin Ardından Ebediyete Uğurlandı
Öne Çıkan Haberler