Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Cumhuriyet’in Kuruluşundan Türkiye Yüzyılına Türk Sporu Kongresi”nin Kapanış Oturumuna Katıldı
27 Nisan 2024 | 20:03

T.C. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi, Türk Tarih Kurumu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Gazi Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Cumhuriyet’in Kuruluşundan Türkiye Yüzyılına Türk Sporu Kongresi” kapanış oturumuyla sona erdi.

Üniversitemiz ev sahipliğinde Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu’nda 25 Nisan’da yapılan açılış paneliyle başlayan Kongre, kapanış oturumuyla tamamlandı. Kongre kapsamında Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu ile Gazi Eğitim Fakültesi F Blok’ta yer alan Selim Sırrı Tarcan Salonu, Naim Süleymanoğlu Salonu ve Yaşar Doğu Salonu’nda eş zamanlı paneller düzenlendi.

Kapanış oturumuna Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Mehmet Günay, Prof. Dr. Bülent Akbaba ve Prof. Dr. Necla Günay katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, yaptığı konuşmada etkinliğin Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olmasından mutluluk duyduğunu söyleyerek, Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Mehmet Günay, Prof. Dr. Bülent Akbaba ve Prof. Dr. Necla Günay’da Kongreyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, kongrenin sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Oturumun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan’a da katılım belgeleri takdim edildi. Kongre, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1